Πέτρος Ποδάρας ΝΟΔΕ Ευβοίας

Χαιρετισμός του προέδρου της ΝΟΔΕ  Ευβοίας,

 κ. Πέτρου

Ποδάρα,  

στην εκδήλωση των 5 ΝΟΔΕ  

Στερεάς Ελλάδας,

παρουσία του Προέδρου της ΝΔ,

κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λαμία, σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 η εκδήλωση με θέμα «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  την επόμενη μέρα» που συνδιοργάνωσαν οι πέντε Νομαρχιακές Επιτροπές Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας Στερεάς, με ομιλητή τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, κ. Πέτρος Ποδάρας, ανέφερε τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, κύριε γραμματέα της ΠΕ, κύριε γραμματέα Οργανωτικού, κύριοι βουλευτές, κύριε Περιφερειάρχα, κύριε υποψήφιε περιφερειάρχα, κύριοι Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι απόψε ανάμεσά σας, εδώ στην πρωτεύουσά μας τη Λαμία, ως συνδιοργανωτής αυτής της εκδήλωσης μαζί με τη φιλόξενη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, τον φίλο πρόεδρό της, και όλους τους φίλους προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων της ΝΔ στην περιφέρειά μας.

Θα ήθελα κατ’ αρχάς κύριε πρόεδρε, να σας διαβεβαιώσω, ότι μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας, οργανωτικής θωράκισης και συστηματικής προβολής του πολιτικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας, είμαστε, σαν Νομαρχιακή Οργάνωση, σε ετοιμότητα, όπως ο ίδιος μας το έχετε ζητήσει στην τελευταία Σύνοδο προέδρων ΝΟΔΕ, για να ανταποκριθούμε στις εκλογικές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, με πρώτη τη «μητέρα όλων των μαχών», τις εθνικές εκλογές, τις οποίες θα τις κερδίσουμε και στην Εύβοια, όποτε κι αν γίνουν, για να γίνει η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση και εσείς ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Είμαστε όμως σήμερα όλοι εδώ, κυρίες και κύριοι, για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να επιβεβαιώσουμε ενώπιον του Προέδρου μας την αταλάντευτη προσήλωση των 5 Νομαρχιακών οργανώσεων στην στήριξη με όλες μας τις δυνάμεις της κεντρικής επιλογής του Προέδρου μας, της υποψηφιότητας του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Για το σκοπό αυτό κύριε Πρόεδρε εργαζόμαστε ήδη από την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας, εδώ στη Λαμία τον περασμένο Νοέμβριο, η κάθε Νομαρχιακή Οργάνωση ξεχωριστά και όλες μαζί, συντονισμένα και σε συνεργασία με το επιτελείο του υποψηφίου Περιφερειάρχη, θα κορυφώσουμε αυτή τη συνεργασία μέχρι την ημέρα των εκλογών και θα τη διατηρήσουμε και μετά τις εκλογές με τον αυριανό Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό, σφυρηλατώντας και εμείς από την πλευρά μας την έννοια της «Περιφερειακής Συνείδησης», η οποία αναδύθηκε στη Στερεά Ελλάδα για πρώτη φορά από τον οραματιστή σημερινό Περιφερειάρχη μας και αυριανό Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Με την ίδια ακριβώς αποφασιστικότητα σας διαβεβαιώ κύριε πρόεδρε, οι δυνάμεις μας συντάσσονται στην Εύβοια με την επιλογή σας για τη στήριξη της υποψηφιότητας της Έλενας Βάκα για την πρωτεύουσα του Νομού, τον Δήμο Χαλκιδέων.

Με την ίδια ακριβώς αποφασιστικότητα και τον ίδιο ενθουσιασμό θα δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Μαζί Μπορούμε,

Ελλάδα Μπορούμε,

Στερεά Ελλάδα Μπορούμε! »